Verwachtingen - weerbericht

11°/20°

10°/20°

2 Bft

9°/21°

8°/18°

9°/19°

Vooruitzichten voor zaterdag tot woensdag

Zaterdagochtend kan er plaatselijk dichte mist of laaghangende bewolking hangen. In de loop van de voormiddag kan de zon de mist opruimen en wordt het overal zonnig. Het kwik kan klimmen tot 19 of 20 graden in het centrum. Er staat veelal een zwak oostelijk briesje.

Ook op zondag verwachten we veel zon, afgewisseld met, vooral in het westen, soms wat meer hoge bewolking. De maxima kunnen nog een graadje of twee hoger klimmen, met waarden tussen 18 en 22 graden. De wind blijft zwak uit overwegend oostelijke richtingen.

Maandag verwachten we meer bewolking, met vooral in het oosten plaatselijk wat gedrup. Op de meeste plaatsen houden we het echter geheel droog. De maxima liggen rond 20 graden in het centrum bij een zwakke wind uit voornamelijk oostelijke of zuidoostelijke richtingen.

Op dinsdag en woensdag wisselen opklaringen af met soms veel wolkenvelden. Het blijft overwegend droog, al is plaatselijk wat lichte regen of een bui niet geheel uitgesloten. De maxima blijven rond 20 graden liggen in het centrum.